Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rim och reson 24 (På ljudspelare)



Prydnad

Gossen han plankar
när lagen ska spela
medan vakterna vankar
så stela
och ser inget alls,
och tog de den gossen
så drog han en vals,
att han känner ju bossen
och går var han vill.
Vakten står still
och hör gossens saga
men gitter alls inte jaga.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-30 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP