Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rim och reson 26 (På ljudspelare)



Prydnad

I dag,
jag
vaknar seg i halsen,
saknar steg i valsen
i dagens dans.
Ingen chans
att jobba alls
med rosslig hals.
Jag vilar ut
och torkar
torrt mitt krut,
orkar
mer en annan dag,
jag
kryper ner och sparkar,
sparkar
på det sjuka
och drömmer drömmar mjuka.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-20 08:40



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra rimmat om sjukan! Krya på dig!
2020-11-20

  Solstrale VIP
Låt solskenet nå kinden, så flyger bacillen bort med vinden! Krya på sig!
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP