Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1986

innan Oslo City

Schweigaardsgate
mot galgeberg
fängelset och snuthäcken

bakgård
rött tegel
löv i kanten

lilla fönstret
för gemensamma dasset
allt att riva

otroligt nog vattensäng
och duschkabin
men inga stolar

satt på golvet
och drack hembränt
ur dunk

skulle på etablissemang
sen




Fri vers (Fri form) av hansensson
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-11 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson