Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskrivna blad...

 

Leva oskrivna blad

Vet inte vad
som händer idag

Bestämmer hur
jag fyller dagen

På kvällen skriver
jag ner
det som fångade
min dag idag

på de oskrivna bladen...




Fri vers av EmiRa
Läst 479 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-07-04 00:52



Bookmark and Share


    Damiella Hysterika
Bra. Så gör också ja.
2006-09-06

    NoMi F
Ja precis så
på kvällen skriver jag ned
hur min dag varit
dagen var oskriven
bra gestaltat
2006-07-18

    Stella Stol
Härlig dikt!
Tänk vad mycket som får vara med på en dag
Tänk vad sakerna blir glada av att bli valda!
2006-07-06
  > Nästa text
< Föregående

EmiRa
EmiRa