Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej inslagen present!

När jag tar fram laptopen, känns det som en gåva eller present till mig. Visserligen har den inget presentpapper, men den har det där gemensamma skrået i sig...
Det där, att presenten måste öppnas. Och det gör den, genom att datorn/"presenten" vecklas ut.




Bunden vers av Mim
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-01-12 03:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim