Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det flyter fram en vind ? kan den det? Vad kan ringa ,blåst i på Västra skogen!


Nattetid (om det ringde)

 


 


Inte vet jag


jag äger inte alla


svar.....................


Sparkar på grus


som skickas ut


i världsrymden ....


Intet kolonisatörer fredligt


uppdrag rastlös medan


vind sjunger sin ödsliga


stämma över hustaken...


Jag vill vara med någon


helst med dig. Vind tar


i min saknad å tomhet


följer med ur draget...


En lättnad...................




Fri vers av danne //
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-12 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //