Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På plats

Hur kommer det sig,
att alltid jag är på plats
Redo och tuktad,
för det ingen vill höra;
försöka förstå eller känna in;
och bor in mig inom andras ramar? 


Inkännande själar brinner ofta och länge,
väntande på en förändring än den redan givna




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-12 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP