Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se min kommentar nedan.


Fedversum, peertube.dk

Menlo Park Kalifornien, kreativitet
levererar och leker James Bond-skurkar
kvartalsrapporter
med ungt blod intravenöst
Bernie Sanders-fanet på Youtube
berättade för mig
alternativet till
Silicon Valleys mediebolag

visst blev man entusiastisk
något med decentraliserat sociala media
något med att vara en person inte en produkt
något med p2p
vem vill inte bygga upp något nytt
dammen är liten
vem vill inte vara en domesticerad anka
så jag laddade upp här
det var en bagatell

nu är jag här

Bland nordfront,
vuxet folk som kallar
Greta för nazist & franska konspirationsteoretiker.
Men de finns på Youtube också




Fri vers av A. Ostsee
Läst 125 gånger
Publicerad 2020-01-12 15:32



Bookmark and Share


  A. Ostsee
Anledning till att jag skrev en dikt om fedversum och peertube är naturligtvis att jag laddar upp en video där. https://peertube.dk/videos/watch/cba150e3-cb50-48cf-a232-732f68b0a4cb
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee