Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tåget



Jag somnade
på tåget

och glömde
stiga av




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-12 21:32



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Grön linje 19 mellan Rågsved och slutstation Hagsätra Anno 1977-07-07 utanför kladdigt fönster, San Siro på vänster sida i tågets sista vagn i färdriktningen.
Vi som klev på men aldrig av.

2020-01-14

  AKT VIP
Igenkänning. Somnade en gång i bussen och vaknade i bussgaraget!!
2020-01-14

    Roger Runkar Ragnar
Den påstrukne konduktören.
2020-01-13

  EssoBesso
Tror att du glömde någonting mer!
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg