Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetslös och pank. Jag vill inte vara din mamma


Kärlek

Är jag din räddare?
Din livräddare?
Jag gör konstgjord andning
Men det hjälper inte
Du har slutat andas för länge sedan
När jag ska jag ge upp?
Hur ska jag kunna ge upp?

Du i din älskade kropp
Om du kunde se
Skulle du börja andas
Utan mig





Fri vers (Prosapoesi) av Mackan 1966 VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-13 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP