Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något jag haft, inte något jag har, men något jag letar <3


Sex In The Dark

hon vill ha mer direkt absolut inte skamsen/
hon säger - snälla "kom igen" som multipla orgasmer/
ja fett med soft man! ska hålla fortet/
försvinner ej plötsligt som The Dark Knight of Gotham/

att gå ut känns så himla ruskigt du behöver ej ta på dej/
hon vill inte ha någon clown som är knas som Jokern/
om jag slår i botten ger hon ljus mitt i mörkret/
tills jag når toppen, och hon med mej följer/

vi har sex mitt på dagen vi har sex in the dark/
på att stilla mina behov är hon helt fenomenal/
och het utavbafan! det är dej jag vill ha/
du ser vem jag är och inte bara den som jag var/

vet att dom som svävar en dag kanske kommer att falla/
men om vi crashar i havet är det bäst vi håller andan/
vi håller oss varma när världen är kall av bomber och pang pang/
vi surfar på orgasmen och kommer tillsammans/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-13 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl