Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trött på respektlöst och vidrigt beteende jag stöter på ibland, oftast på nätet. Tror fler kan känna igen sig i det.


Vem tror du att du är?

Ibland blir jag så trött på vissa
Respektlöshet
Vad vidrigt det är
Skulle kunna skriva en roman om det
Hur vissa bara slänger ur sig skit
Eller är helt tysta men man kan känna ändå
Känna stanken från deras otrevliga sätt
Det svärmar om dem
Över nätet
Men även på gatan
På klubben
På stan
Ja faktiskt överallt
Men det är ofta här på nätet de visar sig
Men ibland bakom ett namn som inte är deras egna
Är de fega?
Ja det skulle man kunna tro
Glåpord och påhopp
Elakt skratt
Attack (från den ”fule”)
Nej tack




Fri vers av MissCaylin
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-13 17:53



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Vilken bra och viktig text. Ja, gud, dom finns överallt, dessa slemtyper som tycks ta sig fram lite varstans, även utan hjärna. Man kan skämta om dem och det tycker jag man ska göra. Det värsta är att de ställer till mycket elände och skapar mycket sorg. På dom bara!
2020-01-13
  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin