Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
observera punkten och dikten.


jag är.

om jag skulle stoppa pressarna och konstatera att jag är, och inte fortsätta meningen med vad jag är, så skulle det ändå vara ett talande exempel. Ty,...
En känsla som infinner sig när du är bara, infinner sig ändå.
Om jag bara konstaterar, med liknande ord...Jag är punkt.
Då skulle det varken finnas en känsla eller beskrivning av mig.




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-01-13 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim