Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behöver inte nödvändigtvis vara motsatser

Nutid och Dåtid.
Dåtid och nutid, ännu mer logiskt.
Denna ordning uppfyller hela bilden.

Om du rotar i det förflutna(förbjudna),
går det att reparera allt som är skadat?

Om du rotar i nutiden...
går det att reparera allt som är skadat?

optimisten säger; (som om optimisten är den tillförordnade terapeuten),
det förflutna har gett dig vissa förutsättningar, nuet påverkar bara du!

Innebär detta att pessimisten är optimistens patient?
Eller optimistens aldrig påtagliga närvarande ,tvivelaktiga; egna pessimism.
Kanske kallas optimismens bakåt-hjärn-strävande för pessimismdemens, eller positivismberikande...
Alldeles på, hur man ser på saken!




Bunden vers av Mim
Läst 122 gånger
Publicerad 2020-01-13 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim