Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerades första gången 2007


Slutade


slutade drömma

lät livets tillfälligheter
komma ikapp mig

såg mötets möjligheter
bröt isoleringens pina




Bunden vers (Tanka) av Fredrik P. VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-13 21:22



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Sorgligt att sluta drömma men tillfälligt kanske det är det som behövs.
Men gillar tonen, känslan och styrkan i beslutet. Väl beskrivet.
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP