Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statements, både som statements och örhängen.

Ett statement är ju ett...
Att fastställa ett ställningstagande...
Ändå...
Är det något så enkelt som örhängen, som kan kallas för samma sak.




Bunden vers av Mim
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-14 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim