Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Civiliserad och Balanserad drake!

Jag är en drake.
Hurdå? Kanske du frågar.Och fortsätter med...
Är du särskilt ilsken hela tiden(Drakens image)Sprutar du eld (Drakens image).
Hur det står till med den saken...?
Nåväl, såsom jag ser på draken...
Draken är ibland arg, sprutar eld ofta, men under sina viloperioder från sin egen eld (och kanske halsbränna,kanske är det på grund av halsbrännan som elden bildas och sprutas ut)?
Under sina viloperioder...
Tar den det mest bara lugnt.




Bunden vers av Mim
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-14 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim