Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egentligen en konversation ett försök att ljusa upp tillvaron.. när dr var så mörkt å ensligt ensamt i helgen , känslor i skumma hörn. skuggor som jagar en... om kärlek! att älska dig Pia!


något blir bättre (2:an)

Imp


Katten Petsson på det svallande gungande känslohavet av känslor... retar å sticker dig i detta så kallade svallande världshav..reser på sig! Är Kapten Findus vid styret å håller kursen?


Kanske lite oschysst att jag delar med mig av mina egna känslor så här öppet dessa som gungade i land på dina stränder förra helgen ... Fast vi fortsätt vandra längs strandkanten du å jag hand i hand...


något blir bättre - det blir det, våra avtryck i sanden blir kvar där de raderas ej ut utan lever kvar som de blir inristat i sten!! Nä nu måste vi till jobbet ! Alle man på däck .... ha en bra dag nu! å gör det bäst av situationen...


 


Kramar är så viktiga en mänsklig närhet.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av danne //
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-14 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //