Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO (redigerad)


Pokerfejs

I kväll ska jag vinna
klå vännerna på klöver
inte en enda liten slant
ska de vinna få över

Jag blandar och jag ger
och verkar helt novis
spelar som en kratta
till stor glädje givetvis

Men se jag dem lurar
de skulle bara veta
att taktiken bakom detta
ska ge en minnesbeta

För jag är en konung
med pokerfejstes flin
min hand jag aldrig röjer
inte med en enda min

Så förlåt mina vänner
ikväll så är det kört
som alla andra kvällar
så har jag er stört

I kväll ska jag vinna
och klå alla på spel
blanda korten väl
en vinst för egen del

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-13 07:01



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


...blir nyfiken på att ”syna given”:)

Tack!
2021-05-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och klurig dikt!
2021-05-13

  Öknens Ros VIP
Det gäller att blanda korten väl!
2021-05-13

  Kungskobran VIP
Var försiktig när du går hem
Kul dikt
2021-05-13

  Feliaxel VIP
Den var lurig
2021-05-13

  Maria Sundelin VIP
En önskan och ibland en övertro många har
2021-05-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO