Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bild: ULJO


Tid för vänskap

Fyll mitt glas min kära
och låt oss språkas vid
det finns så mycket tankar
men ack så lite tid

Så låt oss fånga stunden
och prata lite grann
och skåla för den glädjen
vi funnit hos varann

Fyll mitt glas min kära
så sjunger jag en sång
de vill jag dig förära
för att du kom en gång

För att du gav mig vänskap
jag inte trodde fanns
du gav mig av din kärlek
och av din tolerans

Ja låt oss sitta länge
i denna trolska kväll
när stjärnorna tindrar
och månen lyser säll

För än snurrar jorden
ja ännu finns det tid
så fyll mitt glas min kära
och låt oss språkas vid

(Copyright © ULJO




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-04 08:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får passa på när tid finns...bra...
2020-03-14

  Anya VIP
Jaa skål. härlig text och bild. mycket kärlek bakom.
2020-03-11

  Lars Hedlin
Underbart gillas mycket! .)
2020-03-08

  Maria Sundelin VIP
Bra om det viktiga i att ha nära och kära omkring sig
2020-03-04

  Stanley Rydell
En dikt med attityd och egen röst som gärna får ljuda inom en!
2020-03-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Sida vi sida
sitta, inte strida
bara finnas i glädje
för varann, guld så
länge den visan
gott trallar på så...
På skala 1-5
Du direkt 10
poäng tar hem!
*************
2020-03-04

  Nils-Robert
Fullträff!!
2020-03-04

  Nils-Robert
Vilken underbar dikt till sin käraste. Så bra diktat.
2020-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat om kärlek, värme och gemenskap!
2020-03-04

  Feliaxel VIP
Vackert kärleksfullt skaldat
2020-03-04

    Lena Staaf VIP
Dikt som fångar lugnet och samhörigheten i en kärleksrelation.
2020-03-04

  Monika A Mirsch VIP
En kärleksdikt när den är som bäst - gillar stort!
2020-03-04

  Öknens Ros VIP
räkna de lyckliga stunderna blott
det gör en så gott

2020-03-04

    ej medlem längre
Snyggt..
2020-03-04
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO