Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hyllning till Chaplin


Inget moln i byxor


Inträde
en nickel

byxorna
en utmaning

fyller
tomrummet
med
hatt och käpp
i ett försök
att verka
värdig

går inte bara
genom livet

lever

skorna
ständigt
i folks väg

Har börjat
älska
mig själv
och allt som sker

på rätt plats

vid rätt tillfälle

i just rätt ögonblick

poetiska ord
sagda av mig

iklädd mustasch
med en antydan
av fåfänga

I hög ålder
70 fyllda
når mig ordet:
SJÄLVRESPEKT




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-01-14 18:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Majakovskij!

Chaplin stod på de förtrycktas sida.
2020-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP