Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinnare - Decembertävling 3 - Julklappsrim



Den sista omgången vinnare i våra decembertävlingar som rimmat glatt på julklappar är nu utvalda. Vi låter julgranen stå kvar en bit in i februari och hoppas fortfarande på lite snö.

Vi vill passa på att önska alla poeter.se en glad fortsättning och bra start på det nya året!

De tre vinnande bidragen som rimmat på våra klappas som alla vinner biobiljetter är:

 


Nog sover du för lätt, du vaknar till.
Så denna jul, min kära make, vill,
jag ge den tyngd åt sömnen som du saknar.
För det är inte bara du som vaknar.

Marta


På nätet finns det en sida
Där du dina tankar och ord kan sprida
Du kan även ta del av andra poeter
Av Stjerngrim, majola och vad de nu heter
Denna klapp är ett riktigt mäktigt kap
Ty den berättigar dig till medlemsskap

C Lupa


Jag har nackat en höna
för att få fjäder till en amulett
jag har noga läst indianernas skröna
för att bygga denna mytiska fälla rätt

Jan H Söderström

 

Ett stort grattis!

Redaktionen, poeter.se

 




Blogg (Tävling) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1106 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-01-14 19:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hur en nu kan tävla i ord, som att i en kross bidra med ford, vilken bil står emot längst en sabotör, vilken kommer att hamna 'utanför', och vem får medalj o tilltalas 'lord'?
2020-01-17

    C Lupa
Tusen tack!
2020-01-16

  Marta
:)
2020-01-15

  Marta
??
2020-01-15
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent