Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Varför?

Missuppfattning
Ofta i text
Man menar väl men får skit
Kanske gör dem det med?
Konstigt när man ber om ursäkt men det tas inte emot
Känns som med åren blir dem fler
Mer ofta dyker dem upp
Spelar ingen roll vad man säger eller gör
Så är dem där och hackar på en
Lägger sig i det man gör
Hamnar man i en konflikt och vill försöka lösa den
Så verkar det omöjligt
Ja jag har också temperament
Har mina skäl
Tar inte skit något mera
Ja jag skriver mycket
Mycket om hur jag känner
Vad jag känner
Jag skriver av mig
Behöver det
Kanske blir det rörigt ibland
Men det är så det kommer ut
Behöver ingen respons
Behöver bara släppa ut




Fri vers av MissCaylin
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-14 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin