Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Där liten bor

Inga bomber falla
där liten bor
han tvivlar aldrig
på att en gång bliva stor
Han tar det för givet
krävs ej på tacksamhet
för att ingen bragts om livet
han inget annat vet
Precis som det ska vara
när du liten är
precis som det ska vara
inte för alla ämnat är




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-14 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP