Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Rädslan den är din

Så rädd jag är för clowner
visst är det skumt
men jag ber ej om nya lagar
för jag vet att det är dumt
Att rädslan den är min
inte verklig alls
men hur tänker ni
som nu ger hals?
Som skräms
av vad någon
på huvudet bär
Att ni inte istället i tysthet skäms
för att detta er rädsla är?




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-14 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP