Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ProsaPoesi 12



Prydnad

Ängeln fällde ihop vingarna, och frågade: "Vill du flyga?'. Men jag visste vad jag inte visste, och svarade: "Kan den som är bunden till marken finnas i himlen?"


*
Texten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Fri vers (Prosapoesi) av Poeten Salvador VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2020-06-21 08:04



Bookmark and Share


    Mim
Wow! En högt filosofisk text, med hög igenkänningsfaktor, trots att jag aldrig varit med om detta. Textens tyngd...
Dragningskraften och det ytterst mänskliga, inuti...
Varje människa blottas i denna text, utan att för den skull ens ha tillstymmelse till att ens använda några överflödiga ord, den är mer än lagom, trots att den är mer än ett mästerverk, hur nu detta kan vara möjligt? Tyngden i denna text, lättar själen!
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP