Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• ProsaPoesi 14



Prydnad

Änglarna förkroppsligas ur tankarnas eld, och svävar på känslornas himmel, och en enda sol lyser, deras vilja.


*
Texten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Fri vers (Prosapoesi) av Poeten Salvador VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-19 11:02



Bookmark and Share


    Mim
WOW! wAU!
2020-07-22

    ej medlem längre
otroligt vackert =*)
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP