Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vintervingar

 

En härlig fågelfavorit
vintertid kan hitta hit
letar knoppar och bär
fröer bäst av födan är

domherren är sån fink
beter sig pigg och flink
dessutom god imitatör
kan härma sång ur kör

pyrrhula pyrrhula dess
sort i latinsk ackuratess
när sommar sen ses gry
tättingen åter hemåt fly


  




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-15 07:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om en trogen och välkommen gäst!
2020-01-15

    Sefarge VIP
Svirrande hyllning
Till färgglädjerik
Herre!
;)

2020-01-15

  Öknens Ros VIP
Fin dikt om färggrann fågel, en välkommen gäst.
2020-01-15

  Blåmes
En vacker fågel, och dikten likaså
2020-01-15

  överlevaren VIP
Bra ordat om en vacker fågel!
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP