Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjörapport! Luftrapport! Markrapport!

Det blåser ute i Stormtimmen.
Trots att detta kommer vara längre än en timme, så kallas det just så.
Blåser istället för snö.
Denna evinnerliga tö...
Utan snö.

På havet.
I luften.
På marken.

Ungefär som...
Leken; Fågel, fisk, mittemellan.
-Oh! Jag har varit med förr.




Bunden vers av Mim
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-15 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim