Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pekfingervals!

Ett långfinger i taget!
Nu skriver jag som om...
Jag antingen räcker fuck you!
Eller att jag skrivit fel, som det kan verka...
Ungefär som i låten leende guldbruna ögon,
där det refereras till att ; "Så blå kan de aldrig mer bli",
och man undrar; Har författaren till låten skrivit snett?
Och terapeuten undrar såklart; Var gick det snett?
Var, någonstans i livet?
Och jag säger; -Ingenstans! Ta bara upp ett långfinger till, och fortsätt jobba!




Bunden vers av Mim
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-01-15 04:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim