Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Queen goes opera


Vibrerande
ännu
tonens beröring

från
alplandskapets
högsta höjd

basistens
amazing gitarrsolo
river ner applåder

Rockrävens
raspiga röst
blandat med
operadivornas
falsetter

En hyllning
till Queen
och landets alla
körsångare




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-15 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP