Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råkallt


råkallt
stora drivor av
osålda pulkor






Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-01-15 14:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Mina andelar i en sportort har snöat inne, trots just snöbrist. Det är ingen idé att slå på trumman numera för kanoner som bara skjuter snön framför sig. Men skriva och läsa är fortfarande en sport som ökar i popularitet.
2020-01-16

  TrollTörnTrappan VIP
Du driver fram en träffsäker haiku-knorr! Lika kul som tragisk... (Tror dock vädret fortfarande kommer växla, ja som det verkar ännu starkare än förr?! Bara att behålla all pulka-plasten i lager till nästa år - då vi säkert får ofantligt gott om snö, som 2010 redan i november.)
2020-01-15

  Annie b'larsson VIP
Det var väl mitt i prick angående det eländiga klimatet. Det är en sorg att det blivit så mycket varmare här uppe i norden, att vi inte kommer se så mycket snö framöver längre. Jag saknar snön och kylan på vintern.
2020-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP