Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återbeskogning och åldrande

övervinner kanske det andra
en ryggsäck med känslan av stoiskt liv
anledningar finns alltid
när jag behöver byta ungdom, vildhet
mot rewilderning av Thailand
begrava sig i arbete
som återbeskogning
av Sydostasien




Fri vers av A. Ostsee
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-01-17 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee