Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


The End

Under this old oak tree
I lay myself to rest
You see I’m slowly dying
a very painful death

When birds no longer sing
And the wind has blown away
Leaves will fall upon me
as autumn comes my way

Covered up with snow
As winter pass me by
Nature dressed in silver
And frozen branches sighs

Hope of a new beginning
The Warming sun will bring
As tree buds come to life
To celebrate the spring

Making way for summer
Where everything will thrive
So does all my pain
How long will I survive?

Under this old oak tree
I lay myself to rest
With Cupid’s poisoned arrow
Deep inside my chest.




Bunden vers (Rim) av M73
Läst 251 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-15 17:21



Bookmark and Share


  Kensy65 VIP
Det kommer snart en ny vår, en bra vår som kommer att vara så många gånger bättre än alla tidigare vårar!
Det blir en solskensvår även för dig!
2021-01-29
  > Nästa text
< Föregående

M73
M73