Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad första gången år 2009


Vinter

 

Vinternaturens
svartvita bild är som en
målarbok för barn




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-15 23:05



Bookmark and Share


  ULJO
Men tiden är ur led. Inte mycket till vinter nu i södras Sverige.
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP