Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om Asperger, ambivalens och cellernas minne.


En kantstött stjärna.

Blink Blink.
Tiden på jorden är kort, men det känns inte så.
Jag är vågen. Kan inte bestämma mig. Ena dagen så... Andra dagen så...
Har en funktionsnedsättning, och jag förstår inte...
Varför livet ska vara så svårt ibland.

Varför minns mina sjuka celler?
Ty det sägs att celler minns.
Alltså borde jag kanske omformulera frågan till;Varför minns mina celler det sjuka?




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger
Publicerad 2020-01-16 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim