Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm om sommarsvalka

 

 

en vindpust

genom lövverk och ängsgräs

 

väntan

 

någon finns här

närmre än jag förstår

nynnande tysta närvaro

osynlig levande

när andäktig tystnad

uppstår

omfattar vi

det vidgande öppna




Fri vers av Per Rydberg
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-01-16 14:12



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Stämningsfullt, vackert !
2020-01-17

    Lena Staaf VIP
Sommarsvalka känns avlägset...men den bild du målar fram finns som minnet av en känsla: den besjälade naturen som man vävs in i och blir en del av.
2020-01-16

    Lena Staaf VIP
Sommatsvaö
2020-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg