Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlekssaga

Som det vackra
du ger mig att älska
är den sång du gav
i min dröm
känner pulsens slag
mot det sköra
när du smeker mig
med hand så öm

Då står paradisets
portar på glänt
där finns lyckan
i allt som jag gör
som det vänaste
livet på jorden
i det vackra du
djupt mig förför

Ta mig med
i allt det underbara
låt mig hålla
din hand när du går
när du sluter
mina ögon i ljuset
hela livet
framför mig står

Gör mig levande
för dina bilder
jag är din
du är allt jag har
vi ska sluta
vår dröm i sång
bilden av det sköna
den lyser klar

Nu är allting
förenat i det vackra
det är stunden
vi alla söker nå
som det ljuva
du gav mig min kära
i vår kärlekssagas
enklaste vrå

(Copyright © ULJO




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 435 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-01-20 08:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och kärleksfullt...
2020-02-01

  Monika A Mirsch VIP
Mjuk och varm och nära är din ljudande kärlekssång!
2020-01-29

  Lars Hedlin
Vackert och i beröring!
2020-01-25

    Birgersdotter VIP
Vackert
2020-01-21

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så unik
Som skön musik
Så Din publik
Sjunger ut replik
Så klart i glad kritik

2020-01-20

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbart vacker beskrivning av en kärlekssaga!
2020-01-20

  överlevaren VIP
Ljuva rader!
2020-01-20

  Eva Helene VIP
Så ömsint och vackert!
2020-01-20

  Maria Sundelin VIP
Så full av värme
2020-01-20

  Feliaxel VIP
Vackra ord om kärlek
2020-01-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar en ömsint och kärleksfull relation!
2020-01-20

  Öknens Ros VIP
Kärleksfulla ord.
2020-01-20

  Solstrale VIP
Underbart skaldat!
2020-01-20

    Lena Staaf VIP
Vilken varm och vacker kärlekssaga så fint framförd av dig.
2020-01-20
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO