Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Marschall för Tellus

 

Tände i marschall
hopp om bättre tid
eftertanke fritt fall
bottnade hav invid

har dagdrömt igen
framtid förenat oss
Jorden står i spänn
uträknad likt koloss

slitochsläng i fusion
imbecillt förfarande
laga borde ambition
bli för ett bevarande






Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-01-17 08:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Snyggt presenterat om viktigt ämne.
2020-01-17

    Lena Staaf VIP
Snyggt komponerat om en förändring som borde komma omgående om vi ska rädda klotet.
2020-01-17

  överlevaren VIP
Lysande....orden brinner för en bättring!
2020-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP