Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det val på andra sidan Atlanten

Att skriva sanningen är inte omtyckt
helst ska man följa lögnens signaler
gå på dess väg som är fylld av lömskheter
den som bär mod & vägrar gå på den
blir alltför ofta trakasserad & förlöjligad
nervärderad & kallad alla möjliga namn
det märks tydligt vilken väg media går på
vilseleder i massor vill inte att sanningen ska stå
snart är det val på andra sidan Atlanten
smutskastningar på smutskastningar
hälls över nuvarande President för att
i sitt försök förstöra hans planer för landet
varför håller de på som de gör varför fokuserar
de inte på lilla Sveas alla pågående problem?
det är illa här det blir bara värre & värre...!
men som tur är driver sanningen på i en
aldrig sinande ström & kämpar outtröttligt
vet att lögnen är på krigsstigen & gör allt i sin
makt att söndra krossa förgöra hans seger
lilla svenska media tror de är så stora!
de är helt besatta av att skriva & prata
om honom & man märker att de är rädda
fuckbook twitter & andra ställen håller på att
blocka stänga ner ta bort allt positivt
som händer omkring honom & det är så
synligt hur de darrar som asplöv...
massan "over there" växer & växer
"walk away" gruppen blir större
för nuvarande ledare & nu går
bönerna heta ty folk fattar
att det inte bara är en kamp
mot kött & blod...!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-07 09:18



Bookmark and Share


  Julio VIP
Yes håller med, Median är inte objektiva överhuvudtaget.
Snart kommer de trycka på denna " semi obligatoriska massvaccinering" av covid.

2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP