Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kluring. Klurig.Eventuellt bokstoff. Mitt eller andras behov av bekräftelse.


Kombination bra.

Att gå till Svenska kyrkan och ha sin högtidsstund, att dyrka Gud.
Att sedan gå hem och lägga lite tarotkort (Änglar på alla korten, Guds sändebud), och ha sin egen ytterligare stund...
Det anser jag vara en bra kombination.
Och som titeln anser eller anger, har jag vänt på BEGREPPEN.
Vänt på orden...
Från Kombination Bra, till Bra Kombination...
Borde inte allting istället heta Kombination Bravo?




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-01-17 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim