Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ute i etern.


Sagt för mycket, att försäga sig men ändå låta det vara kvar

Uppskjutet.
Det egna Skjutet.
-Åh, jag har sagt för mycket!




Bunden vers av Mim
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-17 03:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim