Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stort projekt. Bokstoff. Att lyssna på radio, och observera detta. Att lyssna på sitt inre, och observera detta.


Radio extern. Radio intern!

Vad pratar de om på radio?
Vad pratar de om, jag, min monolog, i mitt inre?




Bunden vers av Mim
Läst 163 gånger
Publicerad 2020-01-17 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim