Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYLSLAGET KALLPRAT

De ska bli kallt idag !

-Säg du de,ja tyck de ha vare kallt länge jag.

Jo,men nu ska de bli kallare.

-Tja,du få kallare va du vill,
men att den här dialogen
är kylslagen är i varje fall kalla fakta.

Eller kallprat med en kylslagen individ.

-Tja,är man gift me ett kylskåp så.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2020-01-17 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP