Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåfoting

För varje år
Fler skuggor längs vägen

konturer av människor i min omgivning
Cancerbesked
Hjärtinfarkt
Hjärnsjukdom

Långsamt skyms sikten

Men
Något växer också
Inuti
En känsla av att för deras skull
Älska livet mer och mer

Ända fram
tills Den Dagen

Mitt i sorgen sjöng en koltrast
Mitt i stan också
Som alltid
helt plötsligt

Och ja
Att
Våren återvänder
Är större än alla oss
Tvåfotingar




Fri vers av Aaxel
Läst 182 gånger
Publicerad 2020-01-17 06:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel