Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En frihet från mig

En frihet från den själ du sammanflätats me
en vy där du inte längre min kärlek kan se
ett landskap utan våra hjärtans hus
ett hav utan våra vågors brus
ett andetag som inte andas mitt namn
en båt som inte längre lägger till i min hamn
en skog utan våra fåglars sång
en stig utan våra fötters gång ...




Bunden vers (Rim) av poetförlivet
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-01-17 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetförlivet
poetförlivet