Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken som inte ryms!

Att kväva sina brinnande känslor för dig
att dämpa dina brinnande känslor för mig
att tysta poesin som flyter fram inom mig
att filtrera orden jag säger till dig
att hålla tillbaka från din kärlek för mig...

Att låtsas som om det gick att låta bli
Att sluta spela vår kärleks underbara symfoni
Att försöka ta kål på all den starka energi
Herregud- hur ska de gå, hur ska de bli

Lager av längtan samlas på hjärtats bädd
starkare saknad har väl ingen av oss känt
lager av frustration som bara byggs på
när ska hjärtat en utväg hitta och få?

Vi fortsätter prata varje dag
men att ses är vår förbjudna lag
vi fortsätter älska likt aldrig förr
men försöker ständigt stänga vår dörr

Vi fortsätter sakna men kan inte säga nej
vi fortsätter längta men kan inte säga tack och hej
Vi fortsätter tro innerst inne på oss
men med all kraft försöker vi mot det slåss

Vad ska vi göra då - nu när vi är där vi är
ska vi låtsas och leva i förnekandets sfär?
ska vi ta på oss masker och låtsas inte vara kär?

Nu är jag risig och ligger på botten och gnyr
inte en millisekund från mitt lidande jag flyr
Nu ligger du och sover med ett ledset hjärta
ensam utan mig med all din smärta

Nu får jag dig att känna det du egentligen själv känner
nu bränner jag dig där det inom dig egentligen redan brinner..

Herregud jag blir labil av att sakna dig så
Herregud jag vet verkligen inte hur allt detta ska gå..




Bunden vers (Rim) av poetförlivet
Läst 212 gånger
Publicerad 2020-01-17 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetförlivet
poetförlivet