Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta inte mitt kaffe era dj-r

klimatförändring
hotar kaffe, maskrosrot
utan koffein
geneditering ger kick
åt maskrosrot, så det så

klimatförändring
vetenskap är utvägen
anti-vetenskap
sociala medier
ologiska anti-gmo




Bunden vers (Tanka) av A. Ostsee
Läst 161 gånger
Publicerad 2020-01-17 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee