Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvalitetstid

Tiden
jag har över
Den
vill jag ge åt dig

Men
slösa inte bort
den då
på annat
än på mig

Tacka
mig inte
för gåvan

Säg bara
att det är den
du vill ha

Tiden
jag fick över
från igår
och nu idag

Tacka
mig inte
för tiden

Den
jag alltid
givit åt dig

Men
slösa nu inte
bort den
på annat
än på mig




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-17 10:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt själviskt
2020-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP