Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag saknar dig för mycket...

När jag saknar dig för mycket
så där som när det bränns bakom bröstkorgen
Då tar jag en liten droppe av våra minnen ihop
och låter den svalka mig för en stund.




Fri vers (Fri form) av poetförlivet
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-01-17 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poetförlivet
poetförlivet